eindelijk werk! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Jansen - WaarBenJij.nu eindelijk werk! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Jansen - WaarBenJij.nu

eindelijk werk!

Door: manon

Blijf op de hoogte en volg Manon

06 Februari 2010 | Australië, Sydney

zo daar ben ik weer is met een update. Zoals jullie al hebben gelezen heb ik een trial gehad in de juicebar op het strand. Helaas heb ik de baan niet gekregen en toen begon mijn volgende jobhunt weer!

Altijd leuk om te doen!

Werd op een gegeven moment gebeld door een man met een italiaans restaurant. Hoeveel jaar serveerervaring heb je? Ow drie jaar! Nou komt dat mooi uit dan kan je vanavond beginnen!

Nou je ziet het waarschijnlijk al voor je! Ik kon de het niet volhouden om te doen alsof ik 3 jaar ervaring had, want ja ik was natuurlijk weer is lekker onhandig.
Ook die baan heb ik dus niet gekregen, maar goed wel een grote bak met pasta mee naar huis gekregen, dus dat was wel superlekker.

Inmiddels werk ik nu bij tribal travel. Dit is een backpackerstravelagency. Ik werk hier voor travel money en kan zo dus werken voor de outback tour die ik heel graag nog wil doen.

Als je wil zien welke: www.headingbush.com

Gelukkig zijn er ook nog wel andere dingen dan werk. We hebben namelijk Australia Day gehad. Is een beetje zoals koninginnedag bij ons.
Er was bij ons op het strand een wereldrecord poging met zoveel mogelijk mensen in het water op opblaashavaianas. Maar Becky en ik kwamen natuurlijk weer 2 uur te laat dus we hebben er maar naar gekeken! Hahah.
's Avonds hebben we ons met zijn allen verkleed en zijn we gezellig uit geweest!

Ik blijf nu nog 5 weekjes in Sydney en daarna ga ik samen met Becky naar Melbourne met de trein.

En vanuit daar zien we wel weer verder.

Niet echt een lang bericht, maar in ieder geval weten jullie nu weer hoe het ervoor staat.

Owja heb ook nog even wat oude foto's geplaatst!

• 06 Februari 2010 - 07:13

Marloes:

Hey Manon,

Super zeg dat je een baan hebt!
    Bedankt voor de leuke kaart,gezellig.
    Geniet verder van je reis en tot het volgende verslag.

Groetjes ,Johan,Tessa en Marloes

• 06 Februari 2010 - 09:32

Joke En Willeke:

super fijn voor je. gefeliciteerd! Op naar de outback!!!

• 09 Februari 2010 - 16:51

Michelle:

Heee!

Hahaha, 3 jaar serveer-ervaring. Toch leuk geprobeerd!;)

XXX Mitch

• 11 Februari 2010 - 18:45

Marjan:

Hee Manon!
    Ik heb die sitenog even gecheckt nadat je me krabbelde, supervet! Hoelang moet je dan werken voordat je die reis kan gaan doen?
    Geniet ervan meis, voor je het weet is het alweer voorbiJ!
    Liefs

• 18 Februari 2010 - 20:43

Gerda Hofwegen:

Hoi Manon al weer effe geleden.Zie en hoor dat je het goed hebt.Blijf via je Mams een beetje op de hoogte.Groetjes en succes met je baan.x

• 09 Maart 2010 - 21:13

Carolien Van Loon:

Hoi lieve Manon,

Wat een leuke en mooie foto's en wat zie je er goed uit. Het is zo herkenbaar alleen was ik helaas een paar jaar ouder. Op de Willem alles ok. Nog precies hetzelfde. Ik vraag me weleens af of er ooit iets zal veranderen.Ik wens je in ieder geval nog een hele mooie tijd, maak veel vrienden, zie mooie dingen, geniet van alles. Let goed op jezelf. Liefs Carolien van Loon (economie)