Heey
Door: manon
Blijf op de hoogte en volg Manon
22 Augustus 2009 | Nederland, Papendrecht
ik ga 23 september dan eindelijk weg, met Australië als bestemming! Ik hoop er een fantastische tijd te beleven en ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden en dat doe ik met deze site.
Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten.
Doeg,
22 Augustus 2009 - 20:05
Papa:
He Manon,
Ga lekker genieten van je droomreis waar je al heel lang naar uitkijkt en beloof ons dat je ons op de hoogte houdt
31 Augustus 2009 - 19:39
Margo:
Ik ben je 'vriendje' geworden, dus nu kan ik je helemaal volgen!! Ontzettend veel genieten, dat is het meest belangrijke van alles!!!!! -
19 September 2009 - 07:43
Miranda Hoornweg:
hoihoi, nou ik ga je zeker volgen hoor!!
heel veel plezier toegewenst. het lijk me heel spannend allemaal.
tot hoors....groetjes -
21 September 2009 - 19:25
Sangeeta:
Hejj,
ohww zo kan 't ook :D, kzie 't net pas. leuk! :D..
(K)Have Fun!!! -
21 September 2009 - 20:35
Willeke En Joke:
Hoi Manon,
Nog 2 dagen en dan ga je beginnen aan je grote reis. Geniet met volle teugen en maak er een bijzondere ervaring van zodat je mooie herinneringen hebt waar je je hele leven nog aan terug zult denken. Willeke en Joke -
22 September 2009 - 14:29
Josianne:
Hey,
Een hele fijne tijd in Australie!! Geniet ervan!! -
22 September 2009 - 14:37
Karin:
Hoi Manon,
Nou ik neem aan dat je backpack gepakt is. Ook met alle leuke kadootjes die je hebt gehad.
En heel belangrijk je camera. veel foto's maken en ze op je pagina plaatsen. Ik kijk er nu al naar uit.
Goede reis.
liefs Karin -
22 September 2009 - 18:16
Kim:
Goede reis morgen!
Geniet ervan en we zien de eerste foto's vanzelf :D
xx Kim -
23 September 2009 - 12:21
Renate:
He Manon, Ik ben zo jaloers! Geniet er maar van en we zien je over een jaar weer! Veel plezier en wees voorzichtig. (komt toch weer even het moedertje boven drijven he?)
23 September 2009 - 16:38
Sanne Zijlstra:
Hey Manon
Ik wens je veel goeds toe voor de tijd dat je in Australie zit
Groetjes Sanne -
23 September 2009 - 21:01
Angela:
Op de valreep heb ik je vanochtend nog even uit kunnen zwaaien. Heel veel plezier en geniet ervan.
Angela, Tjeerd en de drie musketiers